Snel, betrouwbaar en de beste kwaliteit. Op werkdagen voor 15:00 besteld*, meestal de volgende werkdag in huis Ook voor de zakelijke klant

Cadeaumand

PP131
€ 28,00
Selecteer uw maat:
Op voorraad

Informatie:

Deze prachtige lage hengselmand, gemaakt van hoogwaardig bufteen. Deze mand is perfect om te vullen met allerlei lekkernijen en cadeau-items, en is een veelzijdige toevoeging aan elk huis.

Kenmerken:

Materiaal: Gemaakt van duurzaam bufteen, wat zorgt voor een stevige en robuuste mand die lang meegaat. 

Design: De lage vorm en het natuurlijke riet geven de mand een rustieke en charmante uitstraling. Het handige hengsel maakt het gemakkelijk om de mand te dragen en te presenteren.

Gebruik: Ideaal om te gebruiken als cadeaumand voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, housewarmings, of gewoon als een attent gebaar.

Veelzijdig: Na gebruik als cadeaumand kan deze mand dienen als decoratief opbergmiddel in huis, perfect voor tijdschriften, handwerkbenodigdheden of andere kleine items.

Milieuvriendelijk: Gemaakt van natuurlijke materialen, is deze mand een duurzame keuze voor bewuste consumenten. Handmade in Europa

Afmetingen:

Lengte: 42 cm
Breedte: 35 cm
Hoogte: 15/17 cm
Hoogte  hengsel: 38cm

Maak je cadeau extra speciaal met deze lage hengselmand van bufteen. Voeg je persoonlijke touch toe door de mand te vullen met zorgvuldig gekozen geschenken. Bestel nu en verras je geliefden met een cadeau dat zowel mooi als praktisch is!